Në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë

Bawso viziton muzeun Llanberis në Uellsin e Veriut më 12 prill 2024 

Përdoruesit e shërbimit Bawso në Uellsin e Veriut presin me padurim një vizitë një herë në jetë në muzeun kombëtar të pllakave në Gwynedd për të mësuar rreth industrisë së pllakave të Uellsit. Është një udhëtim emocionues për të gjithë ne për të dalë në natyrë dhe për të shijuar motin e pranverës, por edhe për të mësuar rreth rëndësisë së industrisë së propozojit dhe kontributit të saj në ekonominë dhe jetën sociale të Uellsit.  

Kjo vizitë është pjesë e projektit të tregimit oral të tregimit Bawso BME të financuar nga Fondi Kombëtar i Trashëgimisë së Lotarisë, i cili është një partneritet midis Bawso, Qendrës George Ewart Evans për Tregimin e Tregimeve (GEECS) në Universitetin e Uellsit të Jugut (USW) dhe Muzeut Kombëtar të Uellsit ( ACNMW). Nëse keni vizituar Muzeun Kombëtar të Llanberis, ju lutemi ndani përvojën tuaj dhe historitë tuaja me ne përmes emailit: publicity.event@bawso.org.uk. Bisedoni me ne në mediat sociale dhe kthehuni këtu për të ndjekur vizitën tonë. 

Ndani: