Në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë

Një vizitë në Muzeun Kombëtar të Kardifit

Një vizitë në Muzeun Kombëtar të Cardiff nga përdoruesit e shërbimit Bawso Newport premton një përvojë pasuruese të mbushur me thesare kulturore dhe mrekulli artistike. Muzeu Kombëtar Cardiff ndodhet në zemër të kryeqytetit të Uellsit, tregon një gamë të larmishme ekspozitash, që përfshin artin, historinë natyrore dhe arkeologjinë. Brenda muzeut, koleksionet ofrojnë diçka për të gjithë, duke u dhënë të gjithë vizitorëve pak emocion.

Të apasionuarit pas artit do të vlerësojnë koleksionin e gjerë të muzeut të artit të Uellsit, duke përfshirë vepra nga artistë të njohur si Ceri Richards dhe Gwen John. Ju mund të eksploroni lëvizje të ndryshme të artit, nga tradicionale në bashkëkohore, përmes pikturave, skulpturave dhe arteve dekorative.

Për ata që janë të interesuar në historinë dhe arkeologjinë, muzeu ofron njohuri për të kaluarën e pasur të Uellsit. Nga artefaktet e lashta deri te reliket mesjetare, ju mund të gjurmoni evolucionin kulturor të rajonit gjatë shekujve. Pikat kryesore përfshijnë thesaret e epokës së hekurit të grumbullit të Llyn Cerrig Bach dhe artefaktet romake të gërmuara nga vende në të gjithë Uellsin. Dashamirët e natyrës do të kënaqen me ekspozitat e historisë natyrore të muzeut, të cilat përmbajnë ekzemplarë nga Uellsi dhe nga e gjithë bota. Nga fotot, femrat u kapën nga disa foto të cilat rezonuan me përvojat e tyre.

Një foto e tillë e lopëve që kullosin në fshatin Uells, u kujtoi përdoruesve të shërbimit vendet e tyre të origjinës dhe rolet e tyre në kujdesin e lopëve.

Gjatë gjithë vizitës, gratë shfrytëzuan ART OF THE SELFIE të muzeut ku bënë selfie dhe donin të dinin më shumë duke pyetur dallimin midis autoportreteve dhe selfie-ve.

Disa nga fotot përfshijnë këtë pasqyrë të bukur, një artikull shumë i rëndësishëm në jetën e grave

Ndani: