Dhuroni Tani

Në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë

Na mbështetni

Dhuroni

Mbështetni Bawso përmes donacioneve mujore dhe dhuratave të njëpasnjëshme.

Donacionet tuaja do të bëjnë një ndryshim të madh dhe do të na lejojnë të mbrojmë dhe ofrojmë shërbime të specializuara për viktimat e zeza dhe të minorizuara të abuzimit, dhunës dhe shfrytëzimit në Uells. Pavarësisht nëse krijoni një donacion mujor ose një dhuratë të vetme, donacioni juaj - pavarësisht se sa do të ndryshojë jetën e grave që përballen me abuzim dhe shfrytëzim në Uells. Ai do të ndihmojë në ofrimin e një vendi sigurie dhe strehimi për gratë dhe mbështetje të përshtatur për nevojat individuale.

Nëse dëshironi të bëni një donacion me para në dorë, çek ose transfertë bankare, ju lutemi kontaktoni një nga ekipi ynë në 02920 644 633 ose email info@bawso.org.uk. Faleminderit.

Vullnetar

Bawso ka një program të themeluar vullnetarizmi që ofron trajnime dhe mbështetje për gratë dhe vajzat nga komunitetet e grave me ngjyrë dhe minoritetet në Uells, që dëshirojnë të mbështesin aktivitetet e Bawso.

Vullnetarët punojnë në çdo pjesë të Bawso, nga mbështetja e shërbimeve të kujdesit për të rriturit dhe fëmijët deri te shërbimet qendrore dhe administrata, dhe në të gjitha pjesët e Uellsit.

Rolet e vullnetarëve bazohen në interesat dhe aftësitë e secilit vullnetar.

Vullnetarët e Bawso fitojnë aftësi dhe përvojë që kontribuojnë ndjeshëm në sigurimin e punësimit të mëvonshëm në komunitet. Disa vullnetarë të Bawso vazhdojnë të marrin trajnim profesional dhe të bashkohen me ekipin e stafit të Bawso.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jeni gati të bëni një deklaratë të fuqishme duke përqafuar stilin dhe qëllimin? Mos kërkoni më tej se bluzat tona ekskluzive Bawso – kombinimi i përsosur i modës dhe ndikimit social.

🌟 Vishni ndryshimin: Me bluzat tona elegante Bawso, ju nuk jeni vetëm duke veshur pëlhurë - ju po vishni një simbol ndryshimi. Çdo këmishë mbart thelbin e gjallë të transformimit pozitiv, duke treguar angazhimin tuaj për ta bërë botën një vend më të mirë. Kur i vishni këto teza, po e transmetoni me zë të lartë dhe qartë përkushtimin tuaj ndaj kauzave me ndikim.

🤝 Bëhu ndryshimi: Slogani ynë thotë gjithçka – “Vishni ndryshimin, bëhuni ndryshimi”. Ne besojmë në fuqinë e individëve për të nxitur ndryshime reale. Duke blerë dhe veshur me krenari një T-Shirt Bawso, ju po mishëroni vetë ndryshimin që dëshironi të shihni në botë. Ju po bëheni pjesë e një lëvizjeje që beson në barazi, drejtësi dhe krijimin e mundësive për të gjithë.

🧡 Krijimi i një ndikimi kuptimplotë:Çdo blerje e T-Shirt Bawso mbështet drejtpërdrejt misionin vendimtar të Bawso. Bawso ndihmon me pasion viktimat e pakicës etnike të zezë (BME) dhe migrantët e formave të ndryshme të abuzimit, duke përfshirë Abuzimin në Familje, Dhunën Seksuale, Martesën e Detyrueshme, FGM dhe Skllavërinë Moderne. Shërbimet tona variojnë nga një Linjë Ndihme 24/7, mbështetje për krizën dhe avokim për të siguruar strehim dhe programe për fuqizimin e të mbijetuarve në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Të veshësh një T-Shirt Bawso nuk ka të bëjë vetëm me stilin - ka të bëjë me katalizimin e ndryshimeve pozitive dhe transformimin e jetës për mirë.

Porositni bluzën tuaj këtu

Mblidhni fonde për Bawso

Ne do t'ju ndihmojmë të mblidhni fonde për Bawso duke drejtuar ngjarjen tuaj të pjesëmarrjes në ngjarjet e drejtuara nga Bawso. Thjesht na telefononi dhe ne do të japim këshilla dhe do të ofrojmë materiale.

Bëhuni mik i Bawso

Friends of Bawso është një koleksion i lirë i specialistëve në pension dhe që punojnë që mbështesin Bawso dhe ofrojnë shërbime konsulence pro-bono në fusha të shumta duke përfshirë zhvillimin e politikave, planifikimin e ardhshëm, marketingun, publicitetin, aplikimet për grante, paraqitjet e shërbimeve të porositura, strehimin, pronën dhe këshilla ligjore. .

Friends of Bawso u përgjigjen kërkesave nga ACEO dhe Bordi. Specialistët Individual Friends of Bawso ofrojnë këshilla dhe shërbime drejtpërdrejt. Ajo nuk ka status formal dhe nuk luan asnjë rol në qeverisjen ose menaxhimin e Bawso.

Nëse dëshironi të mbështesni Bawso në këtë mënyrë, ju lutemi kontaktoni Bawso dhe ndani fushën tuaj të ekspertizës.

Më shumë mënyra se si mund të mbështesni Bawso dhe të bëni një ndryshim

Për më shumë informacion email info@bawso.org.uk

Lini një dhuratë në testamentin tuaj

  • Duke kujtuar Bawso në testamentin tuaj, ju do të bëni një deklaratë të paçmueshme mbështetjeje për ata që kanë aq shumë nevojë për ndihmën tuaj. Për Bawso, marrja e një mbështetjeje të tillë gjithmonë rrit moralin dhe jep mundësinë për të shkuar edhe më tej në mbështetje të përdoruesve të shërbimit tonë. Pyesni avokatin tuaj se si të lini një dhuratë ose na kontaktoni për këshilla.

 

Jep në kujtim

  • Asgjë nuk është më e përshtatshme sesa të mbështesësh Bawso në kujtim të dikujt afër teje që ke humbur. Të bësh këtë i jep kuptim dhe nderon jetën e tyre në mbylljen e saj.