Në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë

Shërbimet gjuhësore

Përkthim dhe Interpretim Profesional

Bawso ka një shërbim të dedikuar për interpretim dhe përkthim në mbështetje të programit të tij të punës në të gjithë Uellsin, i cili është gjithashtu i disponueshëm për organet e jashtme.

Kjo mbulon mbi 90 gjuhë me përkthyes të rrjedhshëm dhe të akredituar dhe përkthyes të aftë në ofrimin e shërbimeve për njerëzit e cenueshëm dhe profesionistët mbështetës. Shërbimet ofrohen personalisht, on-line ose me telefon.

Për të kontaktuar dhe rezervuar një përkthyes, telefononi 02920 644633.

Përkthyesit Bawso flasin rrjedhshëm në gjuhët e mëposhtme:

 • shqiptare
 • Berberi algjerian
 • amharike
 • arabisht
 • Arabisht (5 dialekte)
 • Arabisht (klasike)
 • Arabisht (Sudanisht)
 • Arabisht (jemenisht)
 • Azari
 • Bengalisht
 • Bengalisht (Sylheti)
 • boshnjake
 • bullgare
 • kantonez
 • kineze
 • Kriolo
 • kroate
 • çeke
 • Dari
 • persisht
 • frëngjisht
 • frëngjisht (belg)
 • gjeorgjiane
 • greke
 • Gujerati
 • Hakka
 • Hidda
 • Hindi
 • Hindko
 • Hokkien
 • hungareze
 • indonezisht
 • italisht
 • Kanada
 • Kikongo
 • Kinyarwanda
 • kurde
 • kurde (sorani)
 • Letonisht
 • Lingala
 • Lituanisht
 • Malay
 • Mandarina
 • Mandinka
 • Marathi
 • Memon
 • nepalisht
 • Oromo
 • polonisht
 • portugeze
 • Pothwari
 • Punjabi
 • Pushto
 • rumun
 • rusisht
 • salician
 • serb
 • Shona
 • Sindhi
 • sinhalez
 • sllovake
 • sllovake
 • somalez
 • Spanjisht
 • Suahili
 • tajvanez
 • Taxhikisht
 • tamile
 • Telegu
 • Thai
 • Tigrinja
 • turk
 • turqisht (Irak)
 • ukrainase
 • urdu
 • vietnameze
 • Uellsisht
 • Wollof
 • Jorubisht