Në dispozicion 24 orë në ditë, 7 ditë në javë

Punët

Po kërkoni një punë të re përmbushëse? Pastaj ejani dhe bashkohuni me ne.

Misioni ynë është të jemi ofruesi dhe avokati kryesor për shërbimet e specializuara për komunitetet BME të prekura nga abuzimi, dhuna dhe shfrytëzimi.

Për ta bërë këtë, ne kemi nevojë për njerëzit më të përkushtuar, më të talentuar dhe entuziastë me një gamë të gjerë aftësish për t'iu bashkuar ekipeve tona; nga punëtorët e strehimit, dhuna në familje, trafikimi i qenieve njerëzore dhe menaxherët e shërbimeve me bazë gjinore dhe avokatët e pavarur të dhunës në familje, deri te profesionistët e mbledhjes së fondeve, zhvillimit, financave dhe burimeve njerëzore.

Lajm i mirë - po punësojmë!

Nëse besoni në vizionin tonë për një të ardhme kur të gjithë njerëzit në Uells janë të lirë nga abuzimi, dhuna dhe shfrytëzimi, ne duam të dëgjojmë nga ju.

Këto janë vendet e lira aktuale:

Shpërblimet dhe përfitimet tuaja:

  • 30 ditë pushim vjetor (duke u rritur në 35 pas 5 vitesh shërbimi) PLUS pushime publike dhe bankare.
  • Skema e pagesës së kompanisë për sëmundje.
  • Skema e pensioneve në vendin e punës.
  • Rritja e pagesës së lehonisë, birësimit dhe atësisë.
  • Programi i Asistencës së Punonjësve.
  • Sigurimi i jetës (përfitimi i vdekjes në shërbim).
  • Mundësi të shkëlqyera trajnimi dhe zhvillimi.
  • Opsionet e balancës punë-jetë mund të përfshijnë orar fleksi, ndarje pune, punë në shtëpi, me kohë të pjesshme.
  • Zyrë moderne me pamje nga ujra e Gjirit të Cardiff, 5 minuta më këmbë nga stacioni i trenit.

Çfarë e bën Bawso të ndryshme?

Bawso është një organizatë e udhëhequr nga BME që ka ofruar mbështetje praktike dhe emocionale për viktimat e BME të abuzimit në familje, dhunës seksuale, trafikimit të qenieve njerëzore, gjymtimit gjenital femëror dhe martesës së detyruar në Uells për më shumë se 25 vjet. Programet tona kontribuojnë në parandalimin e dhunës ndaj grave. Çdo vit, përmes shërbimeve tona të mbrojtjes dhe mbështetjes, ne kemi mbështetur më shumë se 6000 të rritur dhe fëmijë dhe kemi zhvilluar iniciativa për të luftuar riviktimizimin. Ne kemi detyrën e vazhdueshme për të mbledhur fonde në mënyrë që të mbajmë të hapur ofrimin tonë të modeleve të specializuara të shërbimeve të krizës për komunitetet.

Në Bawso, ne sigurojmë që zëri i të mbijetuarit të jetë i përfshirë në aktivitetet dhe shërbimet tona që ofrojmë. Përdoruesit e shërbimit tonë janë plotësisht të përfshirë në të gjitha aspektet e jetës së Bawso. Për shembull, nëse dikush është akomoduar në një strehë, atij i jepet një rol për të luajtur në drejtimin e tij dhe mbështetjen e banorëve të tjerë. Ata janë konsultuar më tej për zhvillimin e shërbimit. Disa nga të mbijetuarit shërbejnë si anëtarë të panelit të rekrutimit, vullnetarë ose staf me pagesë, ndërsa të tjerët ulen në Bord pasi largohen nga shërbimi Bawso.

Si mund të aplikoj për një vend të lirë pune në Bawso?

Ju do të duhet të plotësoni një formular aplikimi për çdo punë për të cilën dëshironi të aplikoni. Klikoni mbi rolin për të cilin jeni të interesuar dhe automatikisht do të dërgoheni në një formular aplikimi online për ta plotësuar.

Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këtë proces ose dëshironi të nënvizoni një çështje të aksesueshmërisë që mund të lindë, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni në recruitment@bawso.org.uk

Udhëzime për Aplikantët

Për më shumë informacion mbi rekrutimin dhe punën në Bawso, ju lutemi rishikoni dokumentin e mëposhtëm:

Mundësitë tona të vendosjes 

Ne ofrojmë vende të papaguara për studentët e vitit të dytë dhe të tretë të universitetit.

Nëse keni ndonjë pyetje, mund të kontaktoni me ekipin tonë të rekrutimit në recruitment@bawso.org.uk

Ne mirëpresim aplikimet nga të gjitha seksionet e komunitetit të cilit i shërbejmë dhe njohim vlerën që diversiteti i shton punës dhe organizatës sonë.